Građani u Supernovoj za Socijalnu samoposlugu donirali 134 kg hrane i 15 higijenskih proizvoda

Dobrovoljni darivatelji krvi u lipnju dali 398 doza, njih 10 dalo krv prvi put
16/06/2023
U Koprivnici i okolici u podmladak Crvenog križa primljeno 479 učenika prvih razreda osnovnih škola
26/06/2023

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je u subotu, 17. lipnja 2023. godine u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Građani su donirali 169 različitih prehrambenih proizvoda ukupne težine 134 kilograma, te 15 proizvoda za higijenu. Zahvaljujemo svima koji su pomogli!
U prikupljanju u Supernovoj sudjelovale su volonterke Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, članice našeg Kluba Volonter penzioner. Kupcima su dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te zajednici darovale četiri sata svojeg vremena. Zahvaljujući ovakvim akcijama i ostalim donacijama svakog tjedna možemo pripremiti humanitarne pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane u potrebi.
Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content