Filip Tetec izabran za predsjednika Kluba mladih koprivničkog Crvenog križa

Učenici Osnovne škole Ljudevita Modeca sudjelovali na podjeli paketa korisnicima križevačke Socijalne samoposluge
19/02/2020
U veljači dobrovoljni darivatelji krvi dali 411 doza krvi!
21/02/2020

KOPRIVNICA – U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, u utorak 18. veljače 2020. godine, održana je Skupština Kluba mladih GDCK Koprivnica, koji već pet godina djeluje u našem društvu.

Okupljenih 15-ak članova Kluba mladih jednoglasno su prihvatili Izvješće o radu za 2019. godinu te donijeli Plan rada a ovu godinu, a u ime GD CK Koprivnica članovima Kluba mladih obratila se ravnateljica Adela Sočev koja je zahvalila mladima na dosadašnjem volonterskom angažmanu te im je napomenula kako je GDCK Koprivnica otvoren za sve nove ideje i aktivnosti mladih.

Članovima Kluba mladih obratila se dosadašnja predsjednica Sandra Krznarić, koja je dvije godine bila predstavnica u Skupštini i Odboru mladih HCK. Za novog predsjednika Kluba mladih GDCK Koprivnica izabran je Filip Tetec iz Koprivnice, 20-godišnji student. Za predstavnicu u Skupštinu mladih Hrvatskog Crvenog križa i Odbor mladih HCK izabrana je Mateja Remetović, zaposlenica GD CK Koprivnica.

U planu rada Kluba mladih za 2020. godinu, mladi su dogovorili sudjelovanje u organizaciji i realizaciji na predstojećem gradskom natjecanju mladeži Crvenog križa, sudjelovanje međužupanijskom i državnom natjecanju mladeži Crvenog križa, sudjelovanje u zajedničkim akcijama Hrvatskog Crvenog križ te u humanitarnim aktivnostima koje će tijekom godine provoditi GDCK Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content