Dr. Dražen Sačer u Nadzornom odboru Hrvatskog Crvenog križa

U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno oko 300 kilograma hrane i 38 komada higijenskih potrepština
24/04/2017
Više od 300 učenika prvih razreda primljeno u podmladak Crvenog križa
04/05/2017

Zagreb – Na Skupštini Hrvatskog Crvenog križa, koja je bila izborna, sudjelovali su naši zastupnici dr. Ljiljana Šajatović Ivanković i Zvonimir Šašek, kao predstavnici GD CK Koprivnica i Dubravka Jaković kao zastupnica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije te dr. Franjo Husinec, predstavnik GD CK Križevci i Branka Stipović iz GD CK Đurđevac.

Na skupštini je za predsjednika ponovno izabran dr. Josip Jelić, a za potpredsjednike Franjo Gregorić i Josipa Rimac. U Glavni odbor ušao je dr. Franjo Husinec iz Križevaca, dok je u Nadzorni odbor HCK izabran dr. Dražen Sačer, bivši predsjednik GD CK Koprivnica i počasni član HCK.

Na Skupštini su dodijeljena i priiznanja za migrantsku krizu pa je tako Zvonimir Šašek, naš volonter i prošlogodišnji dobitnik Medalje Grada Koprivnice za razvoj volonterstva, preuzeo nagradu za GD CK Koprivnica koje je primilo Zahvalnicu za izvanredni doprinos i nesebično pruženu pomoć prilikom zbrinjavanja migranata te iskazanu humanost i solidarnost tijekom migrantske krize. Društvu Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije uručena je Zahvalnica za nesebično pruženu pomoć pri zbrinjavanju migranata te slanje djelatnika i volontera, članova interventnih timova za djelovanje u izvanrednim situacijama u kampove Opatovac i Slavonski Brod. Zahvalnice su primila i gradska društva Crvenog križa Križevci i Đurđevac.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content