Donacije za Socijalnu samoposlugu prikupljamo u ponedjeljak, 11. srpnja u KTC-u

Umirovljenici na fotoradionicama uživaju učeći
30/06/2022
Druženje članova ŽIT-a u Mičetincu
11/07/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Ulici Ivana Česmičkog u ponedjeljak, 11. srpnja. Naši volonteri će tamo od 9 do 13 sati građanima dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimati donacije.

U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaju brašno, ulje, riblje i mesne konzerve, dječja hrana i slatkiši, konzervirano povrće i marmelade, no i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica unaprijed zahvaljuje svima koji u kolicima kod naših volontera u KTC-u u ponedjeljak ostave donacije za Socijalnu samoposlugu.

U prikupljanju donacija sudjelovat će umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

 

 

 

 

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content