Donacija peteročlanoj obitelji Valentine Smoljanović

Učenici OŠ Braće Radića i Srednje škole iz Koprivnice predstavljat će nas na državnom prvenstvu
10/04/2017
Akcije dobrovoljnog davanja krvi od 18. do 21. travnja
14/04/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Udrugom kuhara Koprivničko-križevačke županije doniralo je uoči Uskrsa pakete s raznim namirnicama samohranoj majci Valentini Smoljanović i njezino četvero djece.

Članovi Udruge kuhara prikupili su prehrambene i higijenske namirnice, a Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je predaju donacije obitelji Smoljanović u četvrtak 13. travnja. S obzirom da su troje Valentinine djece školarci, a jedno predškolske dobi ovom donacijom osigurali smo ovoj obitelji namirnice za blagdanski stol i svakodnevni život.

Osim obitelji Smoljanović u našoj Socijalnoj samoposluzi podijelili smo u tri dana 50 paketa s hranom i higijenskim potrepštinama te na taj način uljepšali blagdane onima koji su u potrebi. Ovim putem zahvaljujemo svima na donacijama koje su prikupljene u trgovačkim centrima, zahvaljujemo koprivničkoj tvrtki Podravka te svima ostalima bez čije pomoći ne bismo uspjeli pomoći našim sugrađanima skromnijih imovinskih prilika.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content