Darivatelji krvi Podravke na izletu u Trogiru

Posjet Gradskom društvu Crvenog križa Zadar u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’
01/07/2019
Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC
05/07/2019

KOPRIVNICA – Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke okuplja najveći broj darivatelja krvi od svih društava na području Koprivnice te time uvelike doprinosi i radu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica. Tijekom godine najviše doza dragocjene tekućine u Društvima dobrovoljnih darivatelja krvi, prikupi se na akcijama u Podravki, a u znak zahvale, Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke, kojem je na čelu Ines Kukec , organiziralo je za članove dvodnevni izlet u Trogir 22. i 23. lipnja 2019. gdje su upoznali ljepote tog dalmatinskog grada te prošetali starom jezgrom.

Darivatelji, njih 45 koji su se prijavili za izlet, su tako imali prilike družiti se i opustiti u idiličnom morskom okruženju, a izletom su svi bili zadovoljni što potvrđuju njihove riječi da jedva čekaju novo druženje i akcije DDK u Podravci  kada će još jednom moći iskazati svoju humanost. U večernjim satima uz muziku te dobro jelo i piće druženje je potrajalo do ranih jutarnjih sati.
– Svima zahvaljujemo na odazivu, a posebno se zahvaljujemo našoj dragoj Podravki kao i našem Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica na donacijama za organizaciju izleta. To je našim herojima velikog srca bar mala nagrada za njihov nesebičan doprinos u spašavanju ljudskih života. Hvala vam svima još jednom što ste dio naše velike humane obitelji. – izjavila je predsjednica DDDK Podravke Ines Kukec.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content