Dani EU fondova obilježavaju se i u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica

Program obilježavanja Tjedna Crvenog križa 8. – 15. svibnja 2017.
05/05/2017
Sudjelovali smo na smotri Crvenog križa na Jarunu
08/05/2017

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Stoga će i Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica sudjelovati u obilježavanju te u srijedu 10. svibnja 2017. u vremenu od 10 do 14 sati “Danom otvorenih vrata Socijalne samoposluge” predstaviti svoj prvi EU projekt „Socijalna košarica“  financiran iz Europskog socijalnog fonda koji je uspješno proveden u razdoblju od 29.12.2015. godine do 28.02.2016. Svi zainteresirani su dobrodošli u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica gdje će moći čuti informacije o provedenom projektu u sklopu kojeg je i uspostavljena Socijalna samoposluga koja i danas djeluje i kroz koju se i dalje nastoji pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content