Crveni križ među prvima je pomogao nesretnoj obitelji Milčić

Predstavljanje Kluba 100 DDK u Klubu umirovljenika
03/02/2022
Za Socijalnu samoposlugu u KTC-u prikupljen 81 kg hrane i mnogo higijene
07/02/2022

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac među prvima su pružili pomoć obitelji Milčić iz Donje Velike, kojoj je požar uništio dom.

Požar, koji je nesretnim slučajem ostavio četveročlanu obitelj Milčić bez krova nad glavom, buknuo je u poslijepodnevnim satima u srijedu, 2. veljače 2022. godine. Već idući dan ujutro predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac Eufemija Špiljak posjetila je obitelj Milčić i predala im paket s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Budući da su u požaru ostali bez svega, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica im je poslalo odjeću i obuću te deke i posteljinu, koju su u petak, 4. veljače odnijeli članovi Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac.

Obitelji Milčić je privremeno smještena u dvije male prostorije kod susjeda. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica poziva sve ljude dobre volje, koji su im voljni pomoći, da se jave Đuri Milčiću na broj 098/946 1365 kako bi od njega saznali šta im je najpotrebnije i kako mogu pomoći. Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac i dalje će pomagati obitelji Milčić.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content