Brojne donacije u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica

Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica donijela Plan rada za sljedeću godinu
18/12/2018
Sretan Božić i Nova godina
20/12/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, kao i svake godine uoči Božića, posjetili su naši sugrađani i školarci koji su donirali namirnice za Socijalnu samoposlugu.

Tako su djelatnici policijske uprave Koprivničko-križevačke županije već treću godinu za redom, a u sklopu projekta „Dan kao san“, organizirali akciju prikupljanja donacija te tom prilikom prikupili više od 250 kilograma raznih prehrambenih i higijenskih potrepština namijenjenih za potrebe Socijalne samoposluge. Članice organizacije žena HSS-a ‘Hrvatsko srce’ i članovi HSS-a održali su akciju u kojoj su prikupili oko 50 kilograma raznih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština. Učenici u osnovnim školama Drnje i Starigrad također su organizirali humanitarne akcije te prikupili oko 400 kilograma raznih namirnica i oko 100 kilograma odjeće koja će dobro doći u ovim hladnim danima za naše korisnike. Članice i članovi HNS-a organizirali su akciju u kojoj je prikupljeno oko 170 kilograma raznih namirnica koje su donirali Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica. Poduzeće Vito d.o.o. doniralo je  slatkiše kojima ćemo uvelike razveseliti one najmlađe iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, a iz Podravke nam je stigla donacija brašna, konzervirane hrane, marmelada, dječje hrane te ostalih raznovrsnih namirnica, a sve navedeno biti će podijeljeno korisnicima u Socijalnoj samoposluzi.

U suradnji s Kauflandom organizirana je i akcija prikupljanja donacija „Vaš dar za pravu stvar“ u razdoblju od 8. do 15. prosinca 2018., a u kojoj je prikupljeno 580 kilograma raznih namirnica.

Ovim putem želimo zahvaliti svima, pa i onim  sugrađanima koji su htjeli ostati anonimni,  na donacijama kojima su omogućili da uljepšamo blagdane svim korisnicima Socijalne samoposluge.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content