Akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA i KTC-u

Članovi ‘Kluba dijabetičara Slatko srce’ obilježili Svjetski dan šećerne bolesti
16/11/2020
Dobrovoljni darivatelji krvi u do sada u studenome darivali 313 doza krvi!
20/11/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 21. studenoga 2020. u vremenu od 9 do 13 sati. Akcija prikupljanja bit će i u robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 23. studenoga 2020. godine također u vremenu od 9 do 13 sati. Akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanjima će sudjelovati volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu ‘Volonter penzioner’. Oni će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije. Trenutno najviše nedostaju higijenske potrepštine, konzerve, juhe, riža i različite prehrambene namirnice.

Molimo sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija na području grada Koprivnice. Volonteri će preuzimati artikle u robnim centrima i kasnije ih rasporediti u pakete koji se svakog tjedna dijele u Socijalnoj samoposluzi. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content