Akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu u Shopping centru SUPERNOVA i KTC-u

Članovi ‘Kluba dijabetičara Slatko srce’ obilježili Svjetski dan šećerne bolesti
studeni 16, 2020
Dobrovoljni darivatelji krvi u do sada u studenome darivali 313 doza krvi!
studeni 20, 2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 21. studenoga 2020. u vremenu od 9 do 13 sati. Akcija prikupljanja bit će i u robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 23. studenoga 2020. godine također u vremenu od 9 do 13 sati. Akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provodit će se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanjima će sudjelovati volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu ‘Volonter penzioner’. Oni će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije. Trenutno najviše nedostaju higijenske potrepštine, konzerve, juhe, riža i različite prehrambene namirnice.

Molimo sugrađane da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija na području grada Koprivnice. Volonteri će preuzimati artikle u robnim centrima i kasnije ih rasporediti u pakete koji se svakog tjedna dijele u Socijalnoj samoposluzi. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Unaprijed zahvaljujemo građanima na vrijednim donacijama.

Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.