Akcija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA

Dođite i naučite oživjeti srce
12/10/2017
Akcije dobrovoljnog davanja krvi u ovom mjesecu započinju 16. a završavaju 19. listopada
13/10/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje provodi akcije prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ovog vikenda, 14. listopada 2017., smo u shopping centru SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.
Volonteri će prema već ustaljenom rasporedu na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: brašno, ulje, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu, te i ovaj put podsjećamo sugrađane da ne zaborave na sve one kojima je pomoć najpotrebnija.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se jednom tjedno pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7. Osim toga pozivamo sve zainteresirane za volontiranje da nam se pridruže i na taj način pomognu i nama i svima onima kojima Gradsko društvo Crvenog križa pomaže na bilo koji način.

hck
hck

Odgovori

Skip to content