Akcija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA

Učenici Srednje škole iz Koprivnice predstavljat će nas na državnom natjecanju mladih Crvenog križa
16/04/2018
U travnju dobrovoljni darivatelji krvi dali 475 doza krvi!
20/04/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote, 21. travnja 2018., na redu je shopping centar SUPERNOVA gdje će volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.

Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam potrebne, a koje zatim mogu kupiti i donirati.

Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine. Trenutno u Socijalnoj samoposluzi nedostaje: konzervirana hrana, riža, tjestenina, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši) te higijenske potrepštine. Donirajući navedene proizvode možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju, brigu i humanost.

Sva prikupljena roba biti će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7, svaki radni dan od 7 do 15 sati.

Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content