Akcija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u ovom mjesecu započinju 13. studenog, a završavaju 17. studenog
10/11/2017
Održana radionica „ Slučajni spasilac“ u dječjem vrtiću Tratinčica
17/11/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ovog vikenda, 18. studenog 2017., na rasporedu je shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00 do 13,00 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: brašno, ulje, tjestenina, riža, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostalo), konzervirana hrana i higijenske potrepštine (sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu, te ovim putem podsjećamo sugrađane da ne zaborave na sve one kojima je pomoć najpotrebnija.
Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje barem jednom tjedno pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti, mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Odgovori

Skip to content