Akcija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta „Socijalna košarica“ u Kauflandu

Predstavljen projekt Sigurnost na vodi
12/06/2015
Glas Podravine i Prigorja 12.lipnja 2015.
12/06/2015

 

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Gradsko  društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a s provedbom je započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta, a u ime partnerstva potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 446.240,26 kuna s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

U šestom mjesecu provedbe projekta, točnije od lipnja, započele su redovite svako tjedne akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice. U ponedjeljak 15. lipnja 2015. u Supermarketu Kaufland Ivana Česmičkog 26 u Koprivnici akcija će se održati od 9 do 13 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica koje mogu donirati.
Pozivamo građane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih artikala kako bi pomogli sugrađanima slabijeg imovinskog stanja.
Stoga obratite pozornost na naše vrijedne volontere.

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content