Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Koprivnica

Vedran Beg pripremio jela od sirovih, domaćih namirnica
18/06/2015
Uspješno završene lipanjske akcije davanja krvi
19/06/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala, a s provedbom je započeo 29. prosinca 2014. godine kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.
U sklopu projekta provode se akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice pa će tako i ove subote 20. lipnja volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge Rad na dar prikupljati dobrovoljne donacije u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8, od 9 – 13 sati.
Prehrana i higijenske potrepštine prikupljat će se za potrebe Socijalne samoposluge u sklopu projekta „Socijalna košarica“, a volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica koje mogu kupiti i donirati.
Stoga apeliramo na naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu onima kojima je potrebno.
Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!Memorandum - footer

 

 

 

 

TC_Koprivnica_LOGO

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content