Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC

Napustio nas je Zlatko Šestak, jedan od ‘zlatnih’ darivatelja krvi
03/02/2020
Epidemija uzrokovana novim koronavirusom
11/02/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira u ponedjeljak, 10. veljače 2020. godine, akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Akciju ćemo održati u Robnom centru KTC, Ivana Česmičkog 15 u Koprivnici. Naši vrijedni volonteri će po već poznatom rasporedu, u vremenu od 9 do 13 sati, kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nam nedostaju  sol, ulje, konzerve,  riža, keksi, kava, pelene, toalet papir i ostale raznovrsne higijenske potrepštine.

Molimo naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content