Akcija prikupljanja donacija ‘Vaš dar za pravu stvar’

Korisnicima smo podijelili 682 paketa s prehrambenim namirnicama
01/10/2020
Promocija Kluba dijabetičara Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije ispred Gradske tržnice
02/10/2020

KOPRIVNICA– Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom i ove godine provodi akciju ‘ Vaš dar za pravu stvar’ prikupljanja prehrambenih artikala i higijenskih potrepština u sklopu akcije“ Solidarnost na djelu“ od 5. do 10. listopada 2020. U poslovnici Kauflanda Koprivnica, Ivana Česmičkog 26, u tom vremenskom periodu bit će postavljene košare s oznakama akcije u koje ljudi dobra srca mogu donirati prehrambene namirnice i higijenske potrepštine

U Robnom centru KTC, Ivana Česmičkog 15 akciju prikupljanja donaciju provodimo u ponedjeljak, 5. listopada 2020. godine od 9 do 13 sati.

Obje akcije ćemo provoditi uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka stožera, a naši vrijedni volonteri će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Kod naših volontera naši će sugrađani moći donirati, u zamjenu za označene bonove Crvenog križa, novčana sredstva koja prikupljamo u sklopu akcije „ Solidarnost na djelu“.

Trenutno nam nedostaju različite mesne konzerve, kava, pelene, toalet papir, raznovrsne higijenske potrepštine, riža, brašno i tjestenina.

Molimo naše sugrađane, da donacijom prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština pomognu onima kojima je potrebno. Korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a prema popisu Grada Koprivnice pravo na pakete ostvaruju osobe s prebivalištem na području Koprivnice koje zadovoljavaju socijalne kriterije.

Ujedno pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content