Započinju sportske aktivnosti u projektu ‘Volonter penzioner’

Jubilarna priznanja primilo 104 dobrovoljna darivatelja krvi
30/10/2020
Akcija Solidarnost na djelu uspješnija nego lani, prikupljeno 80.643,60 kuna
04/11/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica započelo je s provedbom projekta ‘Volonter penzioner’ koji je financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’ Starigrad.
Tijekom provođenja projekta predviđeno je provođenje sportskih aktivnosti u obliku treninga za umirovljenike koje će biti usmjerene na poboljšanje tjelesne sposobnosti kako bi umirovljenici što duže ostali fizički aktivni. Predviđene su vježbe istezanja, mobilnosti i stabilnosti, te vježbe opuštanja. Treninzi će se održavati pod stručnim vodstvom trenerice u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7.
Prvi trening bit će u četvrtak 5. studenoga 2020. u vremenu od 15 do 16 sati. Sportske aktivnosti održavat će se dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom, u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima.
Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u sportskim i drugim aktivnostima u projektu ‘Volonter penzioner’ da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica na broj 048/642-193.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content