Za Socijalnu samoposlugu u Supernovi prikupljeno 200 kg hrane i 40 higijenskih proizvoda

Darujte krv na akcijama od 18. do 22. listopada
14/10/2021
Srednjoškolci medicinskog smjera donijeli donaciju za Socijalnu samoposlugu
19/10/2021

KOPRIVNICA – Odličan je bio odaziv građana na akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u subotu, 16. listopada 2021. godine u Shopping centru Supernova. U kolicima naših volonterki građani su u četiri sata, koliko je trajala akcija, ostavili ukupno 200 kilograma različitih prehrambenih namirnica i 40 komada higijenskih potrepština, a kupovali su i bonove solidarnosti u tradicionalnoj akciji „Solidarnost na djelu“.

Volonterke koprivničkog Crvenog križa dijelile su kupcima letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije te na kraju s našim djelatnicima sve razvrstale na police Socijalne samoposluge. Zahvaljujući donacijama svakoga tjedna možemo pripremiti pakete s osnovnim prehrambenim i higijenskim artiklima za naše potrebite sugrađane.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica zahvaljuje građanima na vrijednim donacijama i našim volonterkama na darovanom vremenu.

U prikupljanju su sudjelovale volonterke umirovljenice uključene u projekt „Volonter penzioner“. Projekt „Volonter penzioner“ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content