Za Socijalnu samoposlugu u Kauflandu prikupljeno više od tone hrane

Darujte krv, akcije su od 17. do 21. listopada
15/10/2022
Vježba evakuacije i spašavanja u Osnovnoj školi Podolice
18/10/2022

KOPRIVNICA – U sklopu jubilarne, 50. akcije „Solidarnost na djelu 2022“, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u suradnji s Kauflandom organiziralo akciju „Vaš dar za pravu stvar“. Tradicionalnu akciju prikupljanja donacija za potrebe Socijalne samoposluge proveli smo od 10. do 16. listopada 2022. godine. Tih dana volonteri koprivničkog Crvenog križa su na ulazu u Kaufland dijelili kupcima letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije.

Građani su ponovno pokazali solidarnost i velikodušnost te za pravu stvar darovali ukupno 1.051 kg namirnica i 29 komada higijenskih potrepština. Prikupljene donacije podijelit će se korisnicima Socijalne samoposluge s područja grada, prema određenom rasporedu, kao i potrebitim korisnicima u okolnim općinama.

Zahvaljujemo se svima koji su podržali akciju „Vaš dar za pravu stvar“ i svakodnevno punili košaricu prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Akcija „Solidarnost na djelu 2022“, u kojoj se prikuplja novac za sportsku obuću učenicima u potrebi, nastavlja se do kraja listopada. Sportska obuća će biti kupljena potrebitim učenicima svih osnovnih i srednjih škola s područja djelovanja GDCK Koprivnica, a to su Grad i 11 općina. U mjesnim i općinskim društvima Crvenog križa još se prodaju bonovi solidarnosti u vrijednosti od 5 kuna, a pomoći možete i uplatom na žiro račun otvoren samo za tu namjenu HR7123860021552008304

Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content