Građani u Supernovoj za Socijalnu samoposlugu donirali 158,5 kg hrane i 59 higijenskih proizvoda

Dobrovoljni darivatelji u travnju 2023. darivali 465 doze krvi
21/04/2023
Umirovljenici, dođite na predavanje dr. Ane Evačić Lončar te mjerenje tlaka i šećera!
25/04/2023

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je u subotu, 22. travnja 2023. godine u Shopping centru Supernova akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Građani su donirali 176 različitih prehrambenih proizvoda ukupne težine 158,5 kilograma, te 59 proizvoda za higijenu. Zahvaljujemo svima koji su pomogli!

U prikupljanju u Supernovoj sudjelovali su volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, članovi našeg Kluba Volonter penzioner. Kupcima su dijelili letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimali donacije te zajednici darovali četiri sata svojeg vremena. Zahvaljujući ovakvim akcijama i ostalim donacijama svakog tjedna možemo pripremiti humanitarne pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane u potrebi.

Projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content