Volonteri prikupljali donacije za Socijalnu samoposlugu u KTC-u, nova akcija u subotu u Supernovoj

Uoči blagdana podijeljeni darovi za djecu u riziku od siromaštva
02/01/2024
Zaštitite zdravlje od hladnoće
09/01/2024

KOPRIVNICA – Blagdansko razdoblje je za nama, no sugrađani u socijalnoj potrebi trebaju našu pomoć tijekom cijele godine. U  prvoj ovogodišnjoj akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak, 8. siječnja 2024. u Robnom centru KTC u Koprivnici, građani su donirali ukupno 73 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i pet  komada higijenskih potrepština. Volonterke uključene u program su od 9 do 13 sati na ulazu kupcima dijelile letke s popisom potrebnih proizvoda i preuzimale donacije.

Zahvaljujući donacijama koprivnički Crveni križ će u idućim danima moći pripremiti humanitarne pakete pomoći za sugrađane slabijeg materijalnog stanja. Pozivamo sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju u budućim akcijama, a sljedeća je već ove subote, 13. siječnja u Shopping centru Supernova u Koprivnici. Donacije u trgovačkim centrima prikupljaju volonteri okupljeni kroz naš program Podravski humanitarci, koji je usmjeren na osobe starije životne dobi.

Svoje donacije možete i donijeti k nama u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Herešinskoj ulici 33 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, iznos uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

Pomoći možete i volontirajući, javite nam se na broj telefona 048/642-193.

Program Podravski humanitarci financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti GDCK Koprivnica i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content