Učenici izradili božićne čestitke za sugrađane u potrebi

Podravska banka donirala 5.000 kuna GDCK Koprivnica
18/12/2017
Koprivnički policajci prikupili oko 500 kilograma prehrambenih namirnica
19/12/2017

KOPRIVNICA- Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica posjetili su učenici 2 c razreda Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski  sa svojom razrednicom Đurđicom Poštom i tom prilikom poklonili nam prekrasne božićne čestitke koje su izrađivali sa svojim roditeljima i razrednicom na  božićnim radionicama.

Mali Nemčići su nakon prošlogodišnjeg prijema u podmladak Crvenog križa bili inspirirani te su se prijavili na likovni natječaj Slovenskog Crvenog križa, a učenik 2c Pavao Bunić bio je izuzetno uspješan sa svojim likovnim radom na Međunarodnom likovnom natječaju pod nazivom „Otroci pomagaju otrokom“ Slovenskog Crvenog križa  osvojivši treće mjesto između 901 likovnog rada, 132 škole, 155 učitelja i 6 država.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Adela Sočev zahvalila je učenicima na prelijepim čestitkama, a oni sami su istaknuli da su i oni članovi Crvenog križa te da su s radošću izrađivali čestitke jer znaju da će svaka od njih nekoga razveseliti.

Sve čestitke su prelijepe i bit će podijeljene našim korisnicima i učiniti im predstojeće blagdane veselijima, a malim „Nemčićima“ još jednom zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u radu i učenju.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content