U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 130 kilograma hrane i 44 komada higijenskih potrepština

Dobrovoljni darivatelji krvi u listopadu dali 498 doza krvi!
19/10/2018
Izlet članova Kluba 100 u Međimurje
22/10/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 20. listopada 2018. godine organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. Akcija je provedena u shopping centru SUPERNOVA uz svesrdnu pomoć  volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca. Sugrađani su kao i uvijek do sada bili široke ruke te donirali 130 kilograma raznih prehrambenih namirnica, a najviše brašna, tjestenine i riže te 44 komada higijenskih potrepština

Sve prikupljeno biti će podijeljeno našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Akcija je organizirana u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’  financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content