U shopping centru SUPERNOVA Koprivničanci napunili socijalnu košaricu s više od 220 kg hrane

U srpnju dobrovoljni darivatelji krvi dali 502 doze krvi!
20/07/2018
Članovi Crvenog križa iz Gole bili na izletu
23/07/2018

 

 

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica u subotu 21. srpnja 2018. godine organiziralo je  i provelo 12. ovogodišnju akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Akcija je provedena u shopping centru SUPERNOVA, a naši su se volonteri velikodušno i spremno priključili te na ulazu u trgovinu dijelili letke prema kojima su građani dobre volje mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Koprivničanci su i ovaj put bili široke ruke i velikog srca te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine i to 220 kilograma prehrambenih namirnica i 30 komada higijenskih potrepština.

Sve prikupljeno bit će podijeljeno našim korisnicima slabijeg imovinskog stanja u Socijalnoj samoposluzi, gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ u sklopu kojeg se provode akcije financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), aprovodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”, “Braća Radić” i “Antun Nemčić Gostovinski'” te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content