U shopping centru SUPERONOVA KOPRIVNICA održati će se akcija za Socijalnu samoposlugu

Učenici volonteri dijelili pakete u Socijalnoj samoposluzi
17/07/2019
Na srpanjskim akcijama dobrovoljni darivatelji krvi dali 532 doze!
19/07/2019

 

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u subotu 20. srpnja 2019. namirnice će se prikupljati u shopping centru SUPERONOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 10,00 – 14,00 sati.

Volonteri će kod ulaza u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su nam trenutno najpotrebnije, kao što su brašno, riža, ulje, juha u vrećici te higijenske potrepštine, a koje mogu kupiti i donirati za potrebe Socijalne samoposluge te na taj način pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta „Volimo volontiranje“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice koje ostvaruju pravo na pomoć u vidu prehrambenih namirnica. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content