U shopping centru SUPERNOVA održat će se akcija za Socijalnu samoposlugu

Održan 14. sportski susret darivatelja krvi i Skupština društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije
13/06/2018
U lipnju dobrovoljni darivatelji krvi dali 457 doza krvi!
15/06/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a u subotu, 16. lipnja 2018., akcija će se održati u shopping centru SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00 – 13,00 sati.

Namirnice će se prikupljati za potrebe Socijalne samoposluge, a volonteri će po već ustaljenom rasporedu na ulazu u robni centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje nedostaju, a koje mogu kupiti i donirati u košare postavljene na izlazu iz trgovine. Trenutno nam nedostaje: brašno, riža, sol i raznovrsna prehrana ( juhe u vrećicama, mlijeko, slatkiši, marmelade…) te higijenske potrepštine. Stoga apeliramo na naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju nešto od navedenog te na taj način pomognu onima kojima je potrebno.

Akcija se i ovaj put provodi u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama ‘Đuro Ester’, ‘Braća Radić’ i ‘Antun Nemčić Gostovinski’ te Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svake srijede pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice koje ostvaruju pravo na pomoć u vidu prehrambenih namirnica. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje također mogu donijeti u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content