U shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA još jedna akcija za Socijalnu samoposlugu

Sretan Uskrs!
14/04/2017
Na akciji dobrovoljnog davanja krvi u travnju davatelji krvi dali 450 doza
21/04/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje nastavlja s akcijama prikupljanja donacija koje se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ovog vikenda, 22. travnja 2017., na rasporedu je shopping centar SUPERNOVA gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00– 13,00 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: šećer, brašno, sol, tjestenina, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, pudinzi, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu, te ovim putem podsjećamo sugrađane da ne zaborave na sve one kojima je pomoć najpotrebnija.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje, ukoliko su u mogućnosti,  mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content