U Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno više od 200 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U ovoj godini prikupljeno više od 6000 doza dragocjene tekućine
18/12/2015
Još jedna donacija iz OŠ Đ. Estera
22/12/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Bliže se blagdani i vrijeme je darivanja, stoga su naši volonteri i ovog vikenda bili vrijedni i održali akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, kako bi prikupili dovoljno prehrambenih namirnica kojima ćemo barem malo uljepšati božićno vrijeme onima kojima je to najpotrebnije.

Akciju su kao i svaki puta do sada proveli volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar. Akcija je održana ove subote 19. prosinca 2015. u Trgovačkom centru Koprivnica gdje je prikupljeno više od 200 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su još jednom pokazali da imaju veliko srce te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će kroz Socijalnu samoposlugu, koja se nalazi u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja. Ovo je ujedno prilika zahvaliti i našim vrijednim volonterima koji svoje vrijeme izdvajaju za dobrobit onih u teškoćama.

 

Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, a partneri na projektu su Grad Koprivnica i udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content