U Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno oko 400 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Započinju akcije dobrovoljnog davanja krvi u 2016. godini
15/01/2016
MARTIN STRMECKI novi član „Kluba 100“
18/01/2016

memo landscape header

KOPRIVNICA – Na akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održanoj u subotu 16. siječnja u Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno je oko 400 kilograma hrane i higijenskih potrepština, a akciju su i ovaj puta odradili volonteri Udruge Rad na dar.
Naši sugrađani su se kao i svaki puta do sada odazvali akciji te donirali razne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine koje će biti podijeljene građanima koji su se našli u teškoj životnoj situaciji te im ovim putem još jednom svima zahvaljujemo.
Do sada je održano 29 akcija prikupljanja donacija organiziranih u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, na kojima je prikupljeno više od 4000 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od preko 40.000 kuna te je ukupno podijeljeno nešto manje od 500 paketa obiteljima s područja grada Koprivnice. Akcije prikupljanja i podjele će se nastaviti i dalje te se nadamo da ćemo u sklopu ovog projekta Socijalna košarica pomoći što većem broju obitelji koje ostvaruju to pravo prema popisu Grada Koprivnice i Centra za socijalnu skrb Koprivnica.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content