U Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno nešto više od 170 kilograma raznih namirnica za Socijalnu samoposlugu

Nedostaje svih krvnih grupa, pozivamo darivatelje na akcije koje kreću od ponedjeljka
17/07/2015
Dvojica novih dobrovoljnih davatelja krvi u obitelji zlatnih!
20/07/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Na akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu održanoj u subotu 18. srpnja u Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno je oko 170 kilograma hrane i higijenskih potrepština, a akciju su i ovaj puta odradili volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.
Naši sugrađani su se kao i svaki puta do sada odazvali akciji te donirali razne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine koje će biti podijeljene građanima koji su se našli u teškoj životnoj situaciji te im ovim putem još jednom svima zahvaljujemo.
Do sada je održano 7 akcija prikupljanja donacija organiziranih u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije, na kojima je prikupljeno više od 600 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od preko 7.000 kuna te je kroz tri dosadašnje podjele paketa pomoć primilo 45 obitelji s područja grada Koprivnice. Za srijedu 22. srpnja 2015. godine poslano je još 20 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge otvorene u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.Memorandum - footerTC 18.7.2015. (2)

Donacija Milinković

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content