U Trgovačkom centru Koprivnica prikupljeno je oko 216 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Josip Kovač krv dao 100-ti puta!
18/10/2016
Prva tri dana prikupljeno 390 doza krvi
20/10/2016

KOPRIVNICA – U subotu 15. listopada 2016. godine u Trgovačkom centru Koprivnica uspješno je provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu gdje je prikupljeno oko 216 kilograma namirnica. Akcija je kao i do sada provedena u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i uz pomoć uvijek vrijednih volontera.

Kao i obično, volonteri Crvenog križa su na ulazu dijelili promidžbene letke sugrađanima, prema kojima su mogli vidjeti kojih proizvoda nedostaje pa ih kupiti i donirati. Naši velikodušni sugrađani su se još jednom odazvali akciji te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu, sol, mesne konzerve, dječje pelene, dječju hranu i kozmetiku i higijenske potrepštine te ovim putem zahvaljujemo svima.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u srijedu u prostorima Gradskog društva Crvenog križa gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content