U Trgovačkom centru Koprivnica održat će se 32. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

U Super Konzumu prikupljeno više od 100 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
15/02/2016
U veljači nova dva DDK u obitelji 100!
19/02/2016

memo landscape header

KOPRIVNICA – U sklopu projekta “Socijalna košarica” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica, financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, provode se tjedne akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote 20. veljače volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge “Rad na dar” prikupljati će dobrovoljne donacije u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8 u vremenu od 9 – 13 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica na kojima su zaokruženi trenutno najpotrebniji proizvodi, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

Ova akcija će biti posljednja koja se održava u sklopu projekta „Socijalna košarica“, ali moramo naglasiti da će Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Udrugom „Rad na dar“ i volonterima nastaviti s akcijama prikupljanja donacija za potrebe Socijalne samoposluge.

memo landscape  footer

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content