U Trgovačkom centru Koprivnica 27. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Na čestitkama Hrvatskog Crvenog križa motivi naših učenika
18/12/2015
U ovoj godini prikupljeno više od 6000 doza dragocjene tekućine
18/12/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – U sklopu projekta “Socijalna košarica” kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, provode se tjedne akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Akcije se organiziraju u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice, a ove subote 19. prosinca volonteri  Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge “Rad na dar” prikupljati će dobrovoljne donacije u Trgovačkom centru Koprivnica na Radničkoj cesti 8 u vremenu od 9 – 16 sati.
Volonteri će na ulazu u trgovački centar građanima dijeliti letke s popisom namirnica na kojima su zaokruženi trenutno najpotrebniji proizvodi, a koje mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane, a pogotovo u ovo božićno vrijeme, da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content