U Tjednu Crvenog križa u Kauflandu prikupljeno više od 800 kg prehrambenih namirnica za Socijalnu samoposlugu

U svibnju dobrovoljni darivatelji krvi dali 391 dozu krvi!
17/05/2019
U shopping centru SUPERONOVA prikupljeno 180 kilograma hrane i 34 komada higijenskih potrepština
18/05/2019

Koprivnica- U sklopu Tjedna Crvenog križa od 8.5.2019. do 15.5.2019. Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Kauflandom organiziralo je i provelo akcije prikupljanja namirnica za potrebe Socijalne samoposluge pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’ u kojima su volonteri dijelili letke s popisom potrebnih namirnica i prikupljali donacije od kupaca. Ukupno je prikupljen 1061 komad odnosno 822 kg namirnica i higijenskih potrepština.

Sve donacije koje su prikupljene od velikodušnih kupaca dijelit će se svake srijede u Socijalnoj samoposluzi, obiteljima s područja grada Koprivnice, prema određenom rasporedu. Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su podržali ovu akciju i omogućili da i dalje nastavljamo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija te svakodnevno punili košaricu po nekoliko puta kako bi se njihovim sugrađanima osigurale osnovne prehrambene namirnice.

Također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene proizvode i higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u Kaufland, da ih mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radić 7, svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content