U shopping centru SUPERNOVA prikupljeno 216 kilograma hrane i 105 komada higijenskih potrepština

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi u 2020. započinju u siječnju
17/01/2020
U kasicama Crvenog križa prikupljeno 2.043,07 kuna
24/01/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 18. siječnja 2020. godine organiziralo i provelo  akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru SUPERNOVA KOPRIVNICA. Uz veliku pomoć  volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno 216  kilograma raznih prehrambenih namirnica te 105  komada higijenskih potrepština.

Donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili široke ruke, biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovim putem također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene namirnice, ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content