U Supermarketu Kaufland u Koprivnici prikupljeno 85 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu

Akcije dobrovoljnog davanja krvi 6. i 7. travnja
05/04/2017
Mjerimo tlak i šećer na bazenima Cerine
07/04/2017

KOPRIVNICA – U  srijedu 5. travnja 2017. godine provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u toku koje je prikupljeno 85 kilograma raznih namirnica. Akciju je provelo Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica.

Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica su kao i do sada na ulazu dijelili letke sa informacijama o trenutno potrebnim namirnicama, a naši sugrađani su se i ovog puta iskazali te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine.

Sva prikupljena roba bit će podijeljena u Socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje će biti pozvane obitelji sa područja grada Koprivnice. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7 svaki radni dan od 7 – 15 sati.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content