U supermarketu Kaufland akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Naučite kako pomoći prilikom nesreća u domaćinstvu
05/09/2017
Akcije dobrovoljnog davanja krvi od 11. do 15. rujna 2017.
08/09/2017

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i dalje nastavlja s akcijama prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu koje se provode u trgovačkim centrima na području Grada Koprivnice. Tako je u ponedjeljak 11. rujna 2017., na rasporedu supermarket Kaufland gdje će naši volonteri prikupljati dobrovoljne donacije u vremenu od 9,00 – 13,00 sati.
Volonteri će po ustaljenom rasporedu na ulazu u trgovinu građanima dijeliti letke s popisom namirnica koje su trenutno najpotrebnije, a koje oni zatim mogu kupiti i donirati.
Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način  pomognu onima kojima je potrebno. Trenutno nedostaje: šećer, tjestenina, konzerve, raznovrsna prehrana (kava, juhe u vrećicama, čokolada, keksi i ostali slatkiši), higijenske potrepštine (sapuni, šamponi za kosu, zubne paste, higijenski ulošci, sredstva za pranje suđa i prašak za rublje) te hrana i higijenske potrepštine za  najmlađe uzraste. Na taj način možete barem malo pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i brigu.

Sve prikupljene namirnice bit će podijeljene u Socijalnoj samoposluzi koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica gdje se svaku srijedu pozivaju obitelji sa područja grada Koprivnice. Ujedno zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koje, ukoliko su u mogućnosti,  mogu donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content