U Super Konzumu akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

U sklopu projekta „Socijalna košarica“ održana još jedna podjela paketa korisnicima
30/07/2015
U Super Konzumu prikupljeno oko 80 kilograma raznih namirnica
01/08/2015

Memorandum - headerKOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica provodi projekt “Socijalna košarica” financiran iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije, kroz program Razvoj ljudskih potencijala.
U sklopu projekta organizirane su akcije prikupljanja donacija u trgovačkim centrima u Koprivnici za potrebe Socijalne samoposluge te će i ove subote 1. kolovoza 2015. volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i udruge „Rad na dar“ prikupljati dobrovoljne donacije u prodavaonici Super Konzum, Ulica kneza Domagoja 5 u Koprivnici.
Stoga pozivamo naše sugrađane koji se u subotu nađu u Super Konzumu u vremenu između 9 i 13 sati da obrate pažnju na naše volontere i doniraju nešto od prehrambenih ili higijenskih potrepština te na taj način pridonesu ovoj akciji i pomognu onima kojima je potrebno, donacijom brašna, ulja, šećera, tjestenine, konzervi, dječje hrane i drugoga, a prehrambene namirnice i higijenske potrepštine također se mogu donirati i u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.
Unaprijed zahvaljujemo na svakom donaciji!Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content