U Socijalnoj samoposluzi u mjesec dana podijeljeno još 90 paketa, a nastavljene su i akcije prikupljanja donacija

U Kauflandu 31. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu
06/02/2016
Bolnici predana donacija u povodu Svjetskog dana bolesnika
12/02/2016

memo landscape header

KOPRIVNICA – Provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu i to u ponedjeljak 8. veljače 2016. godine koja je održana u supermarketu Kaufland u Koprivnici. Tamo su volonteri Udruge “Rad na dar” i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 70 kilograma hrane i higijenskih potrepština
A u Socijalnoj samoposluzi u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica je također uz pomoć volontera udruge „Rad na dar“ u proteklih mjesec dana podijeljeno 90 paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama i to korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja Grada Koprivnice, a prema popisu Grada Koprivnice i Centra za socijalnu skrb Koprivnica.
Ukupno su do sada organizirane 33 podjele paketa u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije te je pomoć na taj način dobilo više od 500 obitelji, a u 31 dosadašnjih akcija prikupljanja koje su se u sklopu projekta počele održavati od početka lipnja prošle godine prikupljeno je više od 4400 kilograma raznih namirnica procijenjene vrijednosti od 45.000 kuna.
Stoga pozivamo naše sugrađane da se i dalje odazivaju akcijama prikupljanja donacija koje ćemo redovito kao i do sada najavljivati na našoj internet stranici.
Unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji.

IMG_1975

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content