U Socijalnoj samoposluzi u mjesec dana podijeljeno još 46 paketa, a nastavljene su i akcije prikupljanja donacija

Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Koprivnica
18/09/2015
U Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica prikupljanje donacija za izbjeglice
19/09/2015

Memorandum - header

KOPRIVNICA – U Socijalnoj samoposluzi u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica je  uz  pomoć volontera udruge „Rad na dar“ u proteklih mjesec dana podijeljeno 46 paketa s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama i to korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja Grada Koprivnice, a prema popisu Grada Koprivnice i Centra za socijalnu skrb Koprivnica.

Ukupno je do sada organizirano 11 podjela paketa u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije te je pomoć na taj način dobilo 164 obitelji koje broje više od 400 članova, a u dosadašnjih 15 akcija prikupljanja koje su se u sklopu projekta počele održavati od početka lipnja ove godine prikupljeno je više od 2000 kilograma raznih namirnica procijenjene vrijednosti od 20.500 kuna.

S obzirom da je prema projektu početak podjele korisnicima predviđen tek od rujna nadamo se da ćemo, budu li akcije prikupljanja i dalje uspješne kao do sada, podijeliti mnogo više paketa nego što je planirano.

Stoga pozivamo naše sugrađane da se i dalje odazivaju akcijama prikupljanja donacija koje ćemo redovito kao i do sada najavljivati na našoj internet stranici.
Unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji.

Memorandum - footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content