U Socijalnoj samoposluzi podijeljeni paketi prehrane i higijenskih potrepština

U Kauflandu prikupljeno 120 kilograma namirnica za Socijalnu samoposlugu
08/08/2017
Akcije dobrovoljnog davanja krvi od 14. do 18. kolovoza
11/08/2017

KOPRIVNICA –  Nakon prikupljanja donacija od građana u trgovačkim centrima te donacije mliječne industrije Dukat u Socijalnoj samoposluzi u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica je u srijedu 09. kolovoza 2017. godine provedena još jedna podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge.

Podjela je održana uz pomoć studenata i učenika volontera s područja Koprivnice koji prema ugovorima o stipendiranju i učeničkih potpora od strane Grada Koprivnice moraju odraditi 10 sati društveno korisnog rada u nekoj od ustanova prema njihovom izboru, a koji su odlučili na taj način pomoći svojim sugrađanima u potrebi.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica tako i nakon što je završena podjela humanitarnih paketa iz Fonda europske pomoći za najugroženije nastavlja s pružanjem pomoći svojim korisnicima i to podjelom paketa s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Pravo na dodjelu paketa ostvaruju osobe s područja Grada Koprivnice i to korisnici pomoći za podmirenje troškova stanovanja, ali koji se ne hrane u pučkoj kuhinji te korisnici zajamčene minimalne naknade prema popisu Grada Koprivnice i Centra za socijalnu skrb Koprivnica.
Projekt Socijalne samoposluge u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica se nastavlja, volonteri će i dalje vikendima u trgovačkim centrima prikupljati donacije, a ovisno o prikupljenim količinama, donacije će se dijeliti potrebitim sugrađanima.

Hvala svima koji se odazivaju našim akcijama.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content