U Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici prikupljeno 210 kilograma hrane i 60 komada higijenskih potrepština

Na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi u prosincu dobrovoljni darivatelji krvi dali su 387 doza krvi!
18/12/2020
Podjela dezinfekcijskih sredstava i maski socijalno ugroženim starijim osobama
21/12/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provelo je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu, 19. prosinca 2020. od 9 do 13 sati. Građani su ovoga puta donirali ukupno 210 kilograma prehrambenih namirnica i 60 komada higijenskih potrepština. Svima iskreno zahvaljujemo na vrijednim donacijama i iskazanoj solidarnosti s onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kupci su od naših volontera dobili letke s popisom artikala za Socijalnu samoposlugu i predavali su svoje donacije kojima ćemo obradovati naše sugrađane koji su u potrebi. Akcija je provedena uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Zahvaljujemo svima na vrijednim donacijama i nadamo se da ćete sudjelovati i u budućim akcijama.

U ovoj akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu sudjelovali su volonteri koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content