U shopping centru SUPERNOVA velikodušno ste darovali oko 200 kilograma raznih namirnica

Učenici iz Antuna Nemčića Gostovinskog prikupljali odjeću za socijalno potrebite sugrađane
19/11/2018
Sudjelovali smo na okruglom stolu „ Malo za vas, puno za nas“
19/11/2018

KOPRIVNICA – U shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici provedena je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’.

Akcija je održana u subotu 17. studenoga 2018. godine uz pomoć volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke s popisom namirnica koje se mogu donirati te je tom prilikom prikupljeno oko 200 kilograma prehrambenih namirnica i 48 komada raznih higijenskih potrepština.

Naši su sugrađani i ovaj put podržali akciju te donirali brašno, tjesteninu, ulje, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.) u iznosu od 1.166.365,04 kn. Provodi se od 1. rujna 2017 do 31. kolovoza 2019. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

 

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content