U shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Srednjoškolci posjetili Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica
18/10/2018
Dobrovoljni darivatelji krvi u listopadu dali 498 doza krvi!
19/10/2018

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica od veljače 2018. godine, u sklopu projekta ”Volimo volontiranje” provodi akcije prikupljanja donacija za potrebe Socijalne samoposluge. Akcije se provode u trgovačkim centrima na području Koprivnice, a u subotu 20. listopada 2018. volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Udruge volontera ”Rad na dar” prikupljat će donacije prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u shopping centru SUPERNOVA od 9 do 13 sati.

Stoga i ovaj put apeliramo na naše sugrađane da se uključe u akciju donacijom prehrambenih namirnica ili higijenskih artikala čime će pridonijeti kontinuiranom djelovanju Socijalne samoposluge, a i pomoći onima kojima je potrebno puno više, pokazujući dobru volju i humanost.Trenutno nam nedostaju: higijenske potrepštine, sol, riža i raznovrsna prehrana (juhe u vrećicama, mlijeko, čokolada, keksi, kava).

Osim akcija prikupljanja svake srijede organiziraju se i akcije podjele paketa našim korisnicima te je u proteklih 8 mjeseci u sklopu projekta podijeljeno 230 paketa za 60 korisnika starijih od 60 godina ili radno nesposobnih.

Ovim putem unaprijed zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama, a koje mogu donijeti i u sjedište Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici Braće Radića 7.

Projekt ”Volimo volontiranje” provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnici u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ”Rad na dar”, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ”Đuro Ester”, ”Braća Radić” i ”A.N. Gostovinski”, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je da se poveća broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa te da se u škole uvede školsko volontiranje odnosno odgoj za volontiranje kako bi se djecu i učenike od malih nogu potaknulo na volontiranje.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content