U Robnom centru KTC u Koprivnici održati će se 5. akcija prikupljanja donacija u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’

Sretan Uskrs
29/03/2018
Svjetski dan zdravlja obilježavamo mjerenjem tlaka i šećera na bazenima Cerine
05/04/2018

KOPRIVNICA – U sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’ nastavlja se provođenje akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu. U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i ove subote, 07. travnja 2018.  naši vrijedni volonteri će prikupljati dobrovoljne donacije u Robnom centru KTC u Koprivnici, Ivana Česmičkog 15, u vremenu od 09 do 13 sati.

Prehrana i higijenske potrepštine prikupljati će se za potrebe Socijalne samoposluge, a volonteri će po već ustaljenom rasporedu na ulazu u robni centar građanima dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica koje mogu kupiti i donirati u košare postavljene na izlazu iz trgovine. Trenutno su nam najpotrebnije slijedeće namirnice: Brašno, sol, riža, tjestenina, konzervirana hrana, mliječni proizvodi, ostale raznovrsne prehrambene namirnice te higijenske potrepštine.

Stoga apeliramo na naše sugrađane, koji su u mogućnosti, da doniraju prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine te na taj način pomognu onima kojima je potrebno.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije ˊRad na darˋ, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama ˊĐuro Esterˋ, ˊBraća Radićˋ i ˊA.N. Gostovinskiˋ , a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda Provedba je počela 1. rujna 2017. kada je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica kao nositelj projekta u ime partnerstva potpisalo Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

Unaprijed zahvaljujemo svima na dobrovoljnim donacijama!

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content