U Robnom centru KTC prikupljeno oko 100 kilograma raznih namirnica

Akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici
27/11/2015
Učenici škole Đ. Ester darivali djecu korisnika Pučke kuhinje
03/12/2015

memo landscape header

KOPRIVNICA – Uspješno je provedena još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu održana u subotu 28. studenog 2015. godine u Robnom centru KTC u Koprivnici. Tamo su volonteri Udruge Rad na dar i Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica prikupili oko 100 kilograma hrane i higijenskih potrepština.
Naši sugrađani su se i ovaj puta pridružili akciji te donirali brašno, šećer, ulje, tjesteninu, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima kojima je potrebno te ovim putem još jednom zahvaljujemo svima.
Ovo je bila 24. po redu akcija prikupljanja donacija u sklopu projekta ‘Socijalna košarica“ na kojima je prikupljeno oko 3300 kilograma raznih namirnica procijenjene vrijednosti od oko  34.000 kuna. Do sada smo podijelili 276 paketa obiteljima s područja Grada Koprivnice te je za iduću srijedu 2. prosinca 2015. poslano novih 20 poziva korisnicima koji ostvaruju pravo na paket iz Socijalne samoposluge, a koje će moći podići u vremenu od 11 do 14 sati.
Socijalna samoposluga u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica otvorena je u sklopu projekta „Socijalna košarica“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda Europske unije.

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content