U Robnom centru KTC prikupljeno 90 kilograma hrane i 15 komada higijenskih potrepština

Gimnazija ‘Fran Galović’ i OŠ ‘A.N.Gostovinski iz Koprivnice pobjednici su 19. Natjecanja mladih Crvenog križa Koprivnica
09/03/2020
Akcije dobrovoljnog darivanja krvi počinju 16. ožujka 2020. godine
09/03/2020

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u ponedjeljak 9. ožujka 2020. godine organiziralo i provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC. Uz pomoć  naših vrijednih volontera koji su i ovaj put dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, prikupljeno je 90 kilograma raznih prehrambenih namirnica i 15 komada higijenskih potrepština.

Donacije naših sugrađana biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content