U Robnom centru KTC Koprivnica održana 30. akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu

Čak tri darivatelja krv su dali stoti puta!
22/01/2016
Druga smjena Županijskog interventnog tima u Slavonskom Brodu
25/01/2016

memo landscape header

KOPRIVNICA – U sklopu projekta “Socijalna košarica” financiranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF) Europske unije kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije “Rad na dar” i Gradom Koprivnica održana je još jedna  akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Prema planu projekta svaki tjedan i to najčešće subotama organiziramo akcije prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu. Tako je i ove subote  23. siječnja 2016. godine provedena akcija u Robnom centru KTC u Koprivnici gdje je prikupljeno oko 80 kilograma raznih namirnica koje će kroz Socijalnu samoposlugu biti podijeljene našim sugrađanima koji su se našli u teškoj životnoj situaciji. Stoga još jednom zahvaljujemo svima na donacijama!

A ovim putem pozivamo naše sugrađane koji su u mogućnosti da se i u buduće odazovu akcijama te doniraju potrebne namirnice ili pridonesu ovom projektu kao volonteri. Stoga ako ste zainteresirani za volontiranje javite nam se na broj 048/642193 ili na mail adresu kosarica@hck-koprivnica.hr

memo landscape  footer

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content