U Pučkoj kuhinji održan tradicionalni ručak korisnika s gradonačelnicom Vesnom Želježnjak

Održana godišnja skupština u Bakovčicama
18/12/2014
Podijeljeno 327 pari sportske obuće za učenike osnovnih i srednjih škola
19/12/2014

KOPRIVNICA – U prostorijama Gradske kuhinje Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica organiziran je tradicionalni božićni ručak za obitelji skromnijih materijalnih prilika s gradonačelnicom Vesnom Želježnjak.

Prisutne uzvanike pozdravila je gradonačelnica Vesna Želježnjak te njima i njihovim obiteljima čestitala Božić i blagoslovljenu 2015. godinu. Na božićnom ručku uz gradonačelnicu prisustvovala je i zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec, a u ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica korisnike je pozdravila Adela Sočev, ravnateljica, te je ručku prisustvovala dr. Ljiljana Šajatović Ivanković, potpredsjednica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i predsjednica Socijalnog vijeća Grada Koprivnice.

Grad Koprivnica i ove je godine za obitelji skromnijih materijalnih prilika osigurao prigodne pakete s prehranom i higijenom. U kuhinji Gradskog društva Crvenog križa već više od deset godina svakodnevno se priprema stotinjak obroka  za građane s teškim imovinskim stanjem, dok se dnevno na kućne adrese dostavlja i do pedeset obroka na području grada Koprivnice.

Bozicni rucak 1

hck
hck

Comments are closed.

Skip to content